Gzmryn1704 Oğlum 3 aylık burnu çok tıkalı asprötörle temizliyorum fakat balgamı da var doktor henüz küçük olduğu için ilaç vermedi bol bol emzirmem gerektiğini söyle başka yapılabilicek bir şey var mıdır lütfen yardımcı olun
Dlnelms Gzmryn1704 Balgama çok dikkat et çiğrrlerine inmesin🥺 serum fizyolojiik ile temizle sürekli hiç bı zararı yok..ihlamur kaynat iki üç kaşık bebeğine içir kalanida sen iç çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda atlatırsiniz
lceLady Gzmryn1704 tavsiyem aspiratöre gerek yok. Şırınga ile yapın ne var ne yok cıkıyor. Burun temizlendikce balgamda kaybolacak
Ela6161 Gzmryn1704 burnuna anne sütü damlatin veya şırıngayla serum fizyolojik sıkın öyle akiyor ki rahatliyor cocuk
Ffak Dlnelms ya 3 aylık bebeğe ne ıhlamur içirmesi ya burda yalan yanlıs insanların bebeklerini tehlikeye sokuyosunuz. Gerçekten şaka gibi
Dlnelms Ffak Ben illa içir demedim küçük kizimi öyle büyüttüm gidipte bı biberon içir demedim ztn ıhlamurun ne gibi tehlikesi olabilir
Adenveannesi Gzmryn1704 aman çok dikkat edin biz bu sebepten yoğun bakımda yatıyoruz çok şükür ciğerlere inmedi ama yine de yatırdılar
Birkullanici Gzmryn1704 ben dün bi arkadaştan gördüm osman gönülal ın bu konuyla ilgili videosu var onu izleyin gerçekten işe yarıyor.ben nebilüzatörler iztonik su buharı yapıyordum ama pat pat balgam çıkarma yöntemini bilmiyordum.önce bugar sonra pat pat bir sürü balgam çıkıyor .bu arada benim bebeğimde 3 aylk
Ffak Dlnelms ıhlamur bir bitki belki bebeğin alerjisi olabilir kaldı ki emzirme döneminde bile annelerin tüketilmesi sakıncalı bir bitki araştırın biraz elinizin altında internet var