KumsalAda2 Bebeğim 13 günlük emdikten sonra gaz çıkarıyor tuvaletini de yapıyor ama sonra kendini kasıyor ayaklarını topluyor ağlıyor gazı oluyor herhalde sab simplex damlası kullanabilir miyim acaba henüz doktor bulamadığım için soramadım kullanan var mı
Metehan_16 KumsalAda2 ben kullanıyorum bana da doktorum önerdi bana önerdiği damla symbısys Bebegim bir aylık hala kullanıyorum
Umutaras13 KumsalAda2 bende doktora gitmeden kullandım gitsen de önerir bence bize çok iyi geldi günde 3 defa 5 damla düzenli ve saatinde verin öyle faydasını görürsünüz
Burceee Ben kullanmıştım, çok da memnun kalmıştım. Biogaia ile birlikte kullandım hatta, probiyotiğe de bir bakabilirsiniz. Her bebekte her damla işe yaramıyor ancak denemeye değer bir damla olduğunu düşünüyorum 🌸
Ozlemyusuf Burceee biogaia ile sab simplex i aksamlari nasıl veriyodunuz saat farkı olarak yani bende ikisini almayı düşünüyorum
Burceee KumsalAda2 Bize doğar doğmaz doktorumuz bir gaz damlası yazmıştı, adını hatırlayamıyorum şu an ama hiç işe yaramamıştı. İki haftadan sonra bebeklerde gaz sorunu başlıyor zaten, yenidoğan bebekler için uygun bir damla diye biliyorum. Biz bir ayından sonra sab simplexe geçtik ama keşke en başından beri onu kullansaydım dedim.
Metehan_16 KumsalAda2 benim bebeğim 12 gün küvezde kaldı küvezde kaldığı itibari ile de kullanıldı bu damla yaklasik bir haftalıkken kullanmaya başladık
KumsalAda2 Burceee kuzenim kullanmıştı oda çok memnun kaldı ama hangi ayda kullanılır bilmiyorum o yüzden tedirgin oldum
Burceee Ozlemyusuf Kullanalı epey zaman oldu, dilerim doğru hatırlıyorumdur. Sab simplexi sabah akşam olmak üzere veriyordum. Sabah 6 damla, akşam 7 gibi 7 damla. Ama dörder damla şeklinde dört saat aralıkla verenler de var. Biogaia ise her gün beşte veriyordum. Her gün aynı saatte kullanmak gerekiyor diye biliyorum. :)