Allah aşkına bu bebeklerin uyku düzeni ne zaman oluyor dayanamıcam artık bu uykusuzluğa doğduğundan beri en azından akşam 9 10 gibi yatan oğlum bir haftadır 12den önce uyumuyor hadi geç yatıp geç kalksa onada razıyım ama eskisinden de kısa uyuyor derin uykusu kalktı resmen emerken uyurdu geçe şimdi oda yok gece acıyo gözlerini her hafta farklı uykuya ve kendime zaman ayırmaya hasret kaldım 😥bu arada 54 günlük olduk
Gamze_06 onları uyku düzenine siz sokacaksınız sabırla.Biz her akşam aynı saatte yıkayıp yatacağı odaya alıyoruz aynı müziği açıp gece lambasını yakıyoruz.böyle böyle bir düzen oluşacak
Canım buyume atağı dönemine girmiştir tamamen düzenleri oynuyor çünkü anlattıkların atak dönemlerinde yaşananla çok aynı. Biraz sabret düşün ben atak yaşıyoruz derken suan beslenme reddi ile savaşıyorum doktorların yapmadığı tahlil kalmadı atak geçiriyor dediler sabredicez. çocuk büyütmek çok zor
Önceden iyi kötü uyuyordu 9 da sallamadan ya memede yada kendi dalıyordu gerçekten çok yorucu bu dönemler uykusuzluktan sabır edemiyorum artık eşimde Uyuyor top patlasa duymuyor yoksa gece ona bak sütüm sağım dicem de 😕
Gamze_06 eş desteği çok önemli gece en azından bir kere o ilgilense siz uyusanız bir iki saat insanı kendine getiriyor.
Sizde akşam bir saat belirleyin karanlık yada loş ışıkla yerine alın böyle böyle alışacaktır annesi.Kolaylıklar dilerim🙏
NeslihanPiaAbac sağol canm Rabbim hepimize kolaylıklar versin