seymatukem 10 ay 6 günlük bebeğim var ama su içiremiyorum maşallah çok güzel yemekleri yiyiyor ama su ya gelince içmek istemiyor bardak aldım içmedi pipetli bardakta aldım onlada içmek istemiyor nasıl alıştıracağım fikri olan veya bu durumu yaşayan varmı?
Canan0914 seymatukem benim yiğenimde içmiyor du meyve suyu kutusuna koyup veriyordu yengem öyle kandırıyodu😂 işe yarıyor du sizde deneyin faydası olur belki
minnosanne0 seymatukem ben içiyorum sonra aynı bardaktan ona da veriyorum içiyor normalde içmesi gerekenin yarısını içirebiliyorsam şükrediyorum.
Asyaveannesi04 seymatukem doktorum aroma ile tatlandır demişti elma konsantresi ekliyorum bir kaç damla ama çok şükür alıştı artık içiyor
Gktrkefe seymatukem oğlumda hiç sevmiyor içmiyor 13 aylık herseeyi denedim sıvı şeyleri reddediyor meyvesuyu kefir süt yudum yudum ancak zar zor özel yemekler yaptım hep 12 aydan sonra kendi yemeklerimizden yediğinde büsküvi kuru üzüm tarzı susatan şeyler olduğunda kendi eline suluğu alıp kana kana içer demekki susamıyormuş su ihtiyacımı emerek karşılıyormuş diyorum