AntiSosyallKelebek moonlight____ Canım gaz genelde 4.5. aya dogru bitiyor o zaman nefes alıyorsun 40 mırk fasa fiso
Oglu_m moonlight____ bence hem bebeğe alışıyorsun huyuna suyuna bebekte dünyaya bence mucize mi bilmm de adaptasyon sürecinden sonra mucize ☺️☺️🤭
pogacayanakk moonlight____ he anladım. Yok öyle bir şey ya, beni de kandırdılar hayal kırıklığı yaşadım🫠
Sedef_1998 aslinda oyle bir sey yok. Anne olmaya, uykusuz kalmaya alishiyorsun diyelim. Ben 40 cikana kadar agliyordum hep, nasil bakicam, napicam diye. Ama 2ci ayindan sonra sadece kendim bakdim bebegime.
Bebegimm1 moonlight____ 40 anneye denilen bir şey bebek içın soruyorsanız bebekle ilgili bir şey değil fakat şöyle diyebilirim büyüdükce uyku düzeni yerine oturur gaz sancıları azalır etrafı tanır en önemlisi bu süreçte bebekle olan bagınız dahada güçlenir ve yorgunluğa uykusuzluğa alışırsınız ama bunun tam terside olabilir bebek 40. Güne gelince sürekli uyucak mızmızlanmicak diye bir şey yok 39. Günde nasılsa 40 da aynısı olur büyüdükce düzeniniz oturur siz de o düzene ayak uyduruyorsunuz.mesela benm bebeğm şuan 2 yasında bu yaşa kadar değişen tek şey hareketli olması oldu geri kalan hala aynı değişmedi
Muzreis moonlight____ öyle bişi yok 2 sene bekledim ha düzeldi ha düzelecek diye şimdi 2 yaşında anlıyor benide anca öyle yeni yeni kendime geliyorum sen bakma yok 40 derler yok 3 ay derler yok 6 ay derler. Sen beklentiye girme sonra üzülürsün ben çok bekleyip üzüldüm biliyirum. İnşallah düzelir bı şekilde huyu suyu da o zaman verenlere kulak asma
Muzreis Resmen sihirli değnek değecek diye 40 gün saydım ya saf kafam benim 😅😅 cahillik işte. 39.gun heyecanla sabah olsun diye mutlu yattım ama 40.gun hepsinden zalım geceler olarak geçince acı gercekle bı yüzleştik orda gshshwh
kolonyalimendil moonlight____ 49. Günden sesleniyorum hayır 😂 hatta ilk atak haftasında ekleniyor ooo tatından yenmiyor ama bi gülüşü var🫠😂
mucizem_200921 moonlight____ yok bacım inanma çok kandım 40 gün bittsn diye resmn dualar ettim umudum t0 gündeydi ama nedense 40 dan sonra DHA da dua etmeye başladım DHA beter oldu güya 6 cı ayda düzelecekti 🤣16 ay oldu halla düzelmedi