incitanem3 Bebeğim 7 aylık yanına dönmeyi öğrendi uykusundada sürekli dönüyor yatağımın yanında küçük beşikte yatıyor sürekli yüzüstü yan dönüyor ve ses çıkarmıyor korkuyorum bogulursa diye napicam bu şekilde ne gibi onlem alabilirim boğulma tehlikesi varmı
Moana incitanem3 7 aylık ya ksfasini yana atar bogulmaz diye düşünüyorum oğlum 3 aylıkken dönmeye başladı bı iki dönmesine kalktım sonra kalkmadim kafasını yana atıp uyuyordu
Irmakmelegim incitanem3 önlem alamazsınız buna da bogulmazlar merk etmeyin beşikte nasılsın rahatt ediyorlarsa öyle uyuyorlar kziim 17 aylık 8 aylıktan beri dönerek uyur hiç düz uyuduğunu görmedim çok degsiik seklde uyur yani onlar kendilerini kontrol edebiliyorlar aslında nefes alma konusunda kafasını yana atıyorlar genlde kziimin uyku şeklini görseniz dersenizki nasıl nefes alıyor diye sasirsiniz
Happymomandbaby incitanem3 benim oğlumda 5 buçuk aylık 20 gündür böyle bende korkuyorum sürekli kontrol ediyorum kafasını kaldırıp ses çıkarıyor bazen, tam tur dönmeyi bilse rahatlıcam
Bebegimm1 incitanem3 kendini kurtarır o benmki 6 aylıkken uyurken dönmeye başlamiştı eğer yüz üstü uyudugunda sırt üstü donebiliyorsa bir şey olmaz artık şekilden şekile giriyorlar bundan snra uyurken
incitanem3 Moana yana atıyor kafasını bide bütün bedenini yana çeviriyor ve yüzüstü dönüyor öyle yatıyor ses çıkarmadan korkuyorum ya ben uyurken yüzüstü döner diye