minikkus_1_5 pasaklisinkukuli Yeni yıl bize gelmedi kaynanamlardayım herkes kendi keyfinde ben çocuk sallıyorum saatlerdir ve grip başlıyor peçeteye yapışık geziyorum😂🥲
pasaklisinkukuli kolonyalimendil aaa ben de severim ama cok ördüm boyun düzleşmesi başladı doktor yasakladı
pasaklisinkukuli NukleerBaslikliKizz @hunilimomm yatarak başarılı sadece tavuklar olur demiş birisi yatmak yok kızlar 2023 de bol bol gezelim ya
Deletedmom_39 pasaklisinkukuli annemlerde yemek yedik canım birazdan kaynanamdada çay çerez yapcaz 😆😆 hobi mi o ne 🙈🙈 4 aylık bebeğim şimdilik tek hobim burada olmak 😆
Tatlican NukleerBaslikliKizz Bugun kardeslerle annemdeydik yattim 2saat uyudum yatma kiz ayip biz variz dediler ama cok seviyorum uykuyuda
motheroftwoangels pasaklisinkukuli Bulaşık yıkarken kendimi sahnede sanıp havalara girip türkü söylemek çok severim 😁
pasaklisinkukuli Tatlican hahah tez canlıyım ben ya hem de sıcak severim her şeyi yemek pişince sofrayı bile zor kuruyom hemen yemek istiyom
Demeteymenim pasaklisinkukuli Kahvemi yapıp sigaramı yakmak,duşta uzuncaaa kalmak,oğlumun ayaklarını koklamakta sayiliyor mu 😂😁
Tatlican pasaklisinkukuli Ama sunumu once hazırlıyorum sonra kahveyi pisiriyorum oyuzden sicak oluyor