Oykunil Hipp pirinç unu kullananlar içine neler katıyorsunuz bebeğim tahıllardan sadece bunu beğendi öneri tarif verir misiniz
Ayyuzlukoncuy Oykunil elma ,armut,muz ve pekmez katiyorum içine. Şu anlık bizim kurtarıcımiz. Oğlum baya seviyor
Ayyuzlukoncuy Oykunil bizimki de pürüzsüz yiyor. Amann yesin de böyle yesin. Oğlumun ciddi anlamda beslenme reddi var . Birkaç kaşık yese mutlu oluyorum
Oykunil Ayyuzlukoncuy bende cennet hurması işe denedim sevdi bugün kivi çilek denedim bizimki 13 aylık sevmedi yemedi
Cigdem_ Ayyuzlukoncuy benim oğlum 3 aylık şuan kaçınca aydan itibaren başlamam gerekiyor sizce bazıları 4. Ayda başlamış bu mamaya sizce ?
Ayyuzlukoncuy Oykunil valla yemeyen çocuk çok zor. Oğlum mamayı bırakiyor sanırım 7 aylık. Sabahtan beri içirmeye çalışiyorum içmiyor. Napacağımı bilmiyorum
Ayyuzlukoncuy Cigdem_ canım ben yeni yeni başladîm. Kutuda 4 ay ústü diyor ama mecbur kalınmadıkça veya doktor kararı olmadıkça 6.ayda verilmesini öneririm. Bebeğin daha çok küçük sindiriminde çok zorluk yaşar