kurabiyem28 Birkaç aydır uykuya geçiş esnasında eliyle başına vuruyordu. Her zaman değil. 2 gündür uyku geçişinde değil de normalde yapıyor. Ama uykusu da var. Sizde böyle bir durum yaşandı mı? Geçici bir şey midir? Dr muza danışmanım. Kızım 9+26 günlük
NehirVolkan kurabiyem28 benim kızım da uykuya geçişte yada ilgi istediğinde yapardı cici cici yaptıra yaptıra unutturduk
_YanakReisinAnnesii kurabiyem28 çok sık olmamakla birlikte bazen ıhh ıhh deyip yavaşça yapıyor gün içerisinde 17 aylık (birkaç aydır var) 😬 ama nasıl naif yapıyor anlatamam arkamı dönüp gülüyorum bazen sessizce 😂 tepki vermemeye çalışıyor unutmasını bekliyorum. Bunu yapmayan bebek hemen hemen yoktur diye düşünüyorum
kurabiyem28 Kubrailkan ben dikkatini başka şeye çekiyorum. Emerken yapınca eline bir şey veriyorum. birimizi seviyoruz
kurabiyem28 NehirVolkan 🤲 geçici bir süreçtir diye düşünüyorum. Bakalım ne zaman unutur. Teşekkürler 🌺
Ayazinannesiiiiii 6.5 aylıkken oğlum da yapıyordu uykuya geçerken. Daha sonra bıraktı çok çok uykusu olduğunda ve uykuya dalamadığında bir kere daha yapmıştı o kadar
Dolores kurabiyem28 1 yaşa yaklaştıkça bende gördüm. Video çekip doktorumuza sormuştuk normal demişti. Şu anda 13 aylık istediği bir şey olmayınca da yapıyor nadiren. Görmezden geliyorum :)
Elalem35 kurabiyem28 canım benim doktor dediki bir yerinin agrısı varsa ondan yapıyor demişti zaten diş çıkartıyor bazende saçlarını yoluyor erkek 9 aylık
RobinScherbatsky kurabiyem28 kızım da yapıyor diş çıkarıyorsa kulağı başı ağrıyor olabilir o yüzden yapıyordur siz masaj yapın