Minikoglusumatlas Bebeğim 5 aylık ilk bebeğim olunca tecrübem yok deneyimli anneler ek gıda nasıl başladınız Çatalla ezerek ne kadar pütürlü bırakarak ilerlediniz Bu ay hiç kilo almamış olması da kafama takıldı 9 kilo şuan
Dilruba_1 Minikoglusumatlas Bu ay hiç kilo almamış olması da kafama takıldı 9 kilo şuan 5 aya göre biraz az evet kilosu alır inşallah zamanla Neden almadı peki ?
Ozlem2904 Minikoglusumatlas ben cam rende kullandim ilk 7 aya doğru çatalla ezdim 8.ayda küp küp verdim zaten dişten dolayı sert yemek istiyorlar ben oğluma çok nadir muhallebi yada püre tarzi yedirebiliyorum damaklari kasindigindan dolayi cignemek istiyor
Mrvsmt2502 Minikoglusumatlas yazmadan edemedim 9 kilo gayet iyi hatta fazla bile bebeğim 8 aylıkken 9 kiloydu ve üst sınıra yakındı. Bu yüzden ek gıdaya başlayacaksınız bence bekleyin çünkü ek gıdaya 6. Ayda başlanır erken başlamak hem emiyorsa emme miktarını azaltır hemde makat çatlağı gibi sorunlara sebep olur çünkü bağırsakları henüz hazır değil.
Dilruba_1 Minikoglusumatlas yani evet alsaydı 10-11 kilo olabilirdi belki 4.-5. aylarda kilo alımları düşer bazıları hiç almayadabilir
icidisibiranne Valla ben de yazmadan edemedim kızım 7 aylık şu an 8 buçuk kilo sizin bebeğiniz kaç kilo doğdu bilmiyorum ama 9 kilo çok çok iyi bence
Minikoglusumatlas icidisibiranne 3150 falan dı sanırım sonra 2900e düştü canım kilo olarak evet iyi ama süt mü yetmiyor düşüncesi geldi 😔