Senem1234 Ürünlerin 4 adeti kusurlu. Kusurları pek belli olmuyor ama ben yinede fiyatlara yansıttım. Hatta resimleri de ekledim. Prinses yazan elbisenin çok ufak yerinde 2 ve 3. Toplu kıyafetlerde ki 2 adet tişortte resimden görebilirsiniz. İse uzun kollu çıtçıtlı badinin iç kısmında benim aldığımda da oyle bir renk farklılığı vardı. Dışarıdan belli olmadığı için beni rahatsız etmedi. Toplu alımlarda yardımcı olmaya çalışırım. İstanbul Maltepe civarı elden alabilir. Dilerseniz uygulamadan da alabilirsiniz birazdan orayada yükleyeceğim. Tabiki karşı ödemeli kargo ile gönderim yapılacaktır.
Senem1234 Ebru-46 😀😀😀 bellona değil. Biz inegölden almıştık 4 sene önce. Adamlar kendileri yapıyordu. Alt kat showroom üst katta imalathaneleri idi.
Senem1234 MERVECAN2121 merhaba toplamda 235 tutuyor. 200 bırakabilirim. Bu arada şortlu tulumun bedeni küçük en sondaki kağıtlardan kontrol edebilirsiniz.
Senem1234 Sanemim merhaba ücretsiz verdiklerimde oluyor. Ozaman size yazabilirim dilerseniz. Ama bunları satıp bende çocuğma kıyafetler alıyorum.
Busrayacoub Merhaba mavili pembeli hırkayla başka alacakların var buradan mı iletişime geçeriz whatsaptan yazsam olur mu ?
Senem1234 Busrayacoub merhaba grdrps hesabım tutumluanne1234 dilerseniz ordan da bakabilirsiniz yada telefon numaramıda verebilirim. Siz nasıl isterseniz.
Busrayacoub Senem1234 telefon numaranızı yazarsanız oradan iletişime geçelim Çünkğ gardrop hesabım yok Bu arada kesin alacağım lütfen başkasına vermeyin