124dorukcum124 Doruk oğlumun adı Ahmet kayanın doruklara sevdalandım şarkısına eşim de bende çok seviyoruz neden olmasın dedik ve doruk koyduk
Yaseminsaribas MAK_080922_ Ayaz Ahlas ❤️ cinsiyetini öğrenmeden önce eşim araştırmiş beğendiğini söyledi benim de çok hoşuma gitti ve koyduk. ☺️
Ococila Cocolingo bu erkeklerin Zeynep merakı nedir yaa bende kızıma öykü koymak istiyordum eşimde zeynebi çok istiyordu öykü Zeynep koyduk herkes öykü diyor Zeynep ismini severim ama herkeste var
Cocolingo Ococila babasının süsü demek zeynep o yüzden koymak istiyorlar, çok yaygın bir isim ben beğenerek koymadım 2. Adını kullanıyorum ☺️
Gul0735 Bizim kızımızın adı Belis. Aşkın ilk meyvesi demek Türkçe bir isim. Eşim seçti ben de onayladım.
Nare09 MAK_080922_ Alparslan koyduk, soyismimizle olan uyumunu sevdik. Bir de eşimin adı Ertuğrul, tarihten gidelim dedik 😊 hem anlamı da güzel, yiğit cesur olsun benim güzel oğlum ❤️
SecilB MAK_080922_ Oğlumun adı Bora. Eşimin ismiyle çok benziyor, anlam bakımından da çok yakın. Kızımın adı Birce. Tek olduğu için. 😅
Yanakkizannesi MAK_080922_ oğlumun Aras eşim koydu kızımın Yüsra ben koydum benim ismimde Büşra bana uyumlu olsun diye ☺️
Demetbulut MAK_080922_ kıızmın adı Güneş taaa lise yıllarında diyorsum kızım olursa adını Güneş koyacağım diye nasip oldu Oğlumun adı Bulut onuda deniz düşünüyorduk. Birgün bi dernek toplantısında bi ablamız sordu ozaman cinsiyet bellş değildi.. Kız olursa berfin erkek olursa deniz koyvaz demiştik.. Her yer deniz çok demode oldu dedi fikir istedik oda bulut olsun deyince hoşumuza gitti koyduk ❤️
Miniktirtilveannesi MAK_080922_ Subutay Göktürk koyduk ❤️ Subutayı babası Göktürkü ben istedim ortak kararla koyduk ❤️
Mervekdeniz Herkes dede ismi koymuş nerdeyse belki isteyerek belki istemeyerek ama bence isim hakkı anne ve babanindir tartışmasız..hatta daha çok annenin hakkıdır. zira bebeklerimiz rahmimize düştüğü ilk andan itibaren en fazla sorumluluk ve belkide emek biz annelerin üzerindedir. Bu arada benim bır büyük oğlum bide ikizlerim var adlari Denizhan Egehan ve Metehandir. Neyseki eşimle beraber koyduk ve birinin ismini sadece ben istedim diye koyduk 😄
Tugceozcetin128 MAK_080922_ Dua benim kızımın ismi,hamileyken bir gün kızım olursa Dua koyacağım dedim hiç duymamıştım öyle hissettim öyle de oldu çok şükür 🙈😍❤️
Elmas94 MAK_080922_ kızımın adı Duru, Türkçe kökenli, modern ama anlamlı olduğu için koyduk. Bir de fiziksel özelliklerini tahmin ederek bunu tercih ettik iyi ki koymuşuz çok yakışıyo kızıma, ismi gibi duru, temiz bir ömrü olsun 🌸
Seena1234 Bizde oğlumuza Marsel ismini koyduk, anlamı şanslı kişi gün ışığı demek. Eşimle ortak karar kıldık 🥹☺️
ecem1809 ALTAY ✨ Yüce,ulu dağ demek. Türklerin anayurdu olan Orta Asya’yı çevreleyen dağlardan bir tanesi. Eşim ve ben tarihçiyiz. İlk Türk devletlerine ilgimiz çok,bu yüzden seçtik.☺️
GlshNgyhn ecem1809 tarihçi olduğunuz için Nogayhan ismini size sormak istedim hiç duydunuz mu diye? Oğlumun adı insanlara tuhaf geliyor anlamıyorlar. İlk zamanlar bu bende biraz lohusa depresyonu yarattı. Bu ismi eşim çok istediği için koyduk. Çok kızgın ve kırgındım ona. Ama şimdi çok seviyorum oğluma çok yakıştı 🥰