Balkuupu 9 aylık erkek bebeğe ne hediye almamı tavsiye edersiniz? Kıyafet mi? Oyuncak mı ? Başka bir şey ? Ne önerirsiniz?
Deletedmom_39 Balkuupu Allah aşkına para koyun 😆😆 ben gelen kıyafetleri satmaya çalışmaktan yıldım hep kıyafet geliyor. Para koymazsan oyuncak yada battaniye gibi farklı bişey al canım
Deletedmom_123 Valla benimki 9 aylık erkek şuan bi oyuncak iyi giderdi yemek yerken oyuncak olmasa yemiyor
Balkuupu Deletedmom_39 para konusunda çok haklısın gerçekten ama para koyacaksan da 200 300 koyamazsın bu devirde. Az olmaz mı 😞
Zynnradm Bence bi oyuncak mağazası yada giyim mağazasından hedite kartı alabilirsin böylelikle ihyacj olan bişi kendileri almış
Demeteymenim İlk adım arabası tarzi bisey alabilirsiniz eğer ki yoksa oğlum 9.5 aylik ben şimdi alacağımda aklima o geldi direk ☺️
HuysuzbebeginAnnesi57 Sesli isikli araba yada ucak tavsoye ederom cok begenebilcegi birseydir hareket eden oyuncaksa ozellikle
Elifffinnn10 Balkuupu sesli ışıklı bir oyuncakta olabilir aslında dikkatini de çeker. Ama bence oyuncak alın yani
Babybloom Balkuupu lego technicten bütçenize uygun bir şey seçin alın, risksiz hediye bana göre. 9yaş zannetmişim😆 Kıyafet al hence, 9aylık bebek hediyeden anlamaz. Anasına yararınız dokunsun