Melagle öncelikle deterjan şampuan vücut losyonu ıslak mendili bunların hepsini katkısız doğal kullanıyorum. Çamaşırlarını çift durulama yapıyorum. Vucudunu sürekli nemlendiriyorum atopik dermatit kremi ile. Hemen hemen bütün kremleri denedim bir ara kortizonlu kremde kullandık ama kortizonsuza devam ettik, o kullandığım kremlerdende bize en iyi laroche posay atopik kremi iyi geldi.yünlü kesinlikle giydirmeyin herşeyi pamuklu giydirmeye özen gösterin. Birde su kuruluk yapıp atopiyi tetiklediği için doktorumuz bize mümkün olduğu kadar bebeğinizi az banyo yaptırın demişti o yüzden haftada bir kere banyo yaptırıyorum. Bizde 3. Ayda başladı bu durum ve çok şiddetli olduğu zamanlar oldu. Bu önlemlerle azalttık şükür şuan daha rahat ve az ara ara oluyor şuan 19 aylık oğlum. Doktor bebeklik alerjisi ise 2-3 yaşında geçer dedi geçmezse 3 yaşından sonra deri testi yapalım dedi neye alerjisi oldugunu bulmak adına. Bizde Geçiyor gibi inşallah bakalım inşallah geçer🙏 umarım sizde de geçer çok dikkat edin günde iki kere mutlaka nemlendirin