Hsnahmtefe Kızlar normal aptamil aşırı gaz yaptı şuan da Bebelac Gold kullanıyoruz ama Aptamil Conformile geçmek istiyorum kullanıp memnun kalan var mı ?
benkosarim Hsnahmtefe bebeğim çok kustu o mama da şu da erimiyor çok kaynar yaomak lazım mama yi gaz için etkili olabilir ama çok da fazla bir beklentiye girmeyin
Uygr Merhaba ben kullandım 6 ay, çok memnun kaldım. (Normal aptamilden sonra) İlaçların damlaların çözemediği gaz problemi kesildi. Ama bu memnuniyet çok değişken. Hiç beğenmeyen de çok var)
Ffak benkosarim mamalar asla çok kaynar yapılmamalı kutunun üzerin de de yazıyor bebeğiniize zarar verir diye önce ılındırılıp mama öyle konulmalı
benkosarim Ffak bu Aptamil comformil erimiyor maalesef her pakette aynı sorun var çok insan yardım istiyor doktor 70 derece de hazırlayın 40 derecede verin dedi ben şu mama yi bıraktım zaten biberonun ucunu tıkıyor
Ffak benkosarim ilk defa sizden duydum 70°’de hazırlayın diye. Ben normal Aptamil kullanıyorum belki o farklıdır
benkosarim Ffak evet gaz ve kabız bebekler için bir mama her eczanede de bulunmuyor doktor o şekilde önerdi erimeyen bir lanet çok kötü