Balevlat__ Barlas_mom valla haklısın bebegın le iyi ugrasıyosun bu kadar yazıyı okuyup etıketlıyerek 👍 elıne saglık canım
Bebekligiller Barlas_mom gün sonunda etiketleme yapsanız. Hem sizin için kolaylık olur hemde bu kadar kalabalık olmaz.
Denizanasi92 Barlas_mom ben aynıyım ya 62,5 -63 ekmeği kestim öğle ve akşam yemeklerinde, porsiyon küçülttüm niye gitmiyor su da içiyorum 🥺🥺🥺🥺
Eyluluraz1 MelindaMelisa Birevladaemanetci Aralıklı oruç yapıyorum kahvaltı ve akşam yemeği bu öğünler dışında ağzıma hiçbir şey surmuyorum salatalık vs bile sadece çay kahve şekersiz içiyorum zaten sabah kahvaltıdan sonra ortalama en fazla 8 10 saat içinde de akşam yemeği gerisi sadece su cay vs ve öğünlerde dengeli beslenmeye calisiyorum salata eklemeye calisiyorum hep bu şekilde şimdilik
Hilal49 Barlas_mom 83 ile hamile kaldım 89la doğum yaptım şuan 85 kiloyum 6.5 aylik bebeğim sezeryanla doğum yaptım yemedigim halde cok veremiyorum emmiyor bebegim 4 aylıkken bıraktı emmeyi
Yenibirannecik Bende bu sabah tartildim 70 idim. 68.5 olmusum.. birde surekli misafirlikteydik kac gündür kaçırdım yoksa daha fazla verebilirdim 🤣🤗🤗🤗