nmt41 Barlas_mom 9 ay hala var diyorsunuz 🫤 bitmiyoooor ya , bir de çok iştahlı meme mama ek gıda herşey yemek istiyor gazı artıyor doğal olarak .. aynı anası 🤣yemeyi seviyor
nmt41 Naile97 nasıl yapcaz ya 😔 inanarak olsa keşke yiyerek versek , ben daha önce ketojenik yaparak su orucu aralıklı oruç yaparak 30 kilo vermiştim sonra evlilik hamilelik vs yedim yani arttı gene şuan max kilomdayım ve o iradem yok 😔
MelindaMelisa Barlas_mom Pilavı benim Diyestisyenim 2 yk yiyebilirsin demişti.Hamileliğimde diyet yapmıştım diyet programı emziren ve hamileler içindi.Bir sıkıntı yapmadı hergün değil tabikide
Bebekligiller ekmekarasibal boyunuz kaç acaba? Ben de 55 olmak istiyorum da. Boyum kısa biraz. Birde nasıl besleniyorsunuz emziriyor musunuz
Barlas_mom Oglunasikbiranne08 🤦🏻♀️ Lütfen beslenme programınızı gözden geçirin nelerde hata yaptığınızı bir görün. Bu hafta başaracağınıza eminim. 👍
ekmekarasibal Bebekligiller 1.63 boyum. 57 ile hamile kalıp 69 la doğurdum 32 gün önce. 62.4 e kadar iki hafta içinde düştüm daha gitmiyor. O yüzden bende yarın inş başlıyorum diyete
Oglunasikbiranne08 Barlas_mom yılbaşından beridir biraz diyeti bozdum sanırım 😞 2 gündür çok dikkat ediyorum. Bakalım bu hafta veririm umarım