Bzkrt1 ne kadar harika bir annesiniz bebeğinizi anlamaya çalışıyorsunuz 😊 bence anlamışsınız işte, düzenli olmaz çocuklar ilk birkaç ay. Hele ilk üç ay anne karnındaymış gibi yaşıyormuş çocuklar öyle kabul ediliyor belki biliyorsunuzdur. Dördüncü trimester derler hatta çocuğun ilk üç ayına. Bu yüzdendir ilk üç ay ne zaman isterse meme ver demeleri. Çocuğunuzun ağlamalarını anlamıyor olabilirsiniz, muhtemelen kendisi de anlamıyor. Ben de karnına dokunuyorum bazen, bakıyorum gazı mı var diye. Parmağımın ucunu ağzına sokuyorum aç mı diye. Başka nasıl anliycaz ki :) bu arada bazen bebekler sebepsiz yere de ağlayabilirmiş, sizinki öyle değilse ya da kolik değilse bence yeterince iyi bir düzeniniz var işte :)
Bence anlamanız gereken sadece düzenin zor oturacağı. Düşünsenize o daha 60-70 gündür dünyada. Biz koca koca halimizle şehir değiştirsek yadırgarız. O ne iz bilir ne yol bilir ve ana rahminden bambaşka bir yerde. Tek bildiği sizin kokunuz :)) dediğim gibi bencr harika bir annesiniz çünkü anlamaya çalışıyorsunuz tüm bunları ama bence ev işleri için destek alın. Hepsi aynı anda olmaz, biri evinizi düzenlesin bari