HappyKids Bizim dileğimiz Canımız Annelerimizin ve ailelerinin mutluluk sağlık dolu bir yıl geçirmesi… 💜 Peki sizin dileğiniz ne? 🎈
Deletedmom_39 HappyKids yıllar sonraaa bir evlatçığım oldu 🥰 Allah onunla huzurla yaşamayı nasip etsin 2023 hayatınızın en güzel senesi olsun 🤲🏻🤲🏻
GericekilmeKorunmaDegill HappyKids daha sakin kaossuz zamsiz ve indirimli bir yıl gecırmemiz dileğiyle..♥️
Deletedmom_58 HappyKids Benim dileğim ailem ve sevdiklerimle sağlık,huzur,mutluluk ve geçim olan bir yıl ve yıllar
25cansel Tüm sevdiklerimle Mutlu huzurlu sağlıklı bir yıl istiyorum sonrada kazasız belasız bir araba istiyorum eğer Allah nasip ederse ikinci çocuğu istiyoruz inşallah nasip olur 🧿♥️🥳
Ilkimmmm GericekilmeKorunmaDegill bu sabah ekmek 6 lira olmuş yeni güne zamla uyandık bile boşuna hayal kuruyoruz
GSevilay65 HappyKids öncelikle tabiki eşimle kızimla sağlıkli huzurlu mutlu bir yıl diliyorum Sıkıntısız dertsiz bir sene olsun Daha sonra güzel bir ev ve araba Sma Hastası ve tüm hasta olan bebeklere şifa diliyorum
Meliisa HappyKids hepinize mutlu yıllar ailenizle birlikte 💝mutlu huzurlu bereketli bir yıl olsun hepimiz için 🎄🌵🌵🫧
SetenayCo HappyKids Herkese önce sağlık, sonra çok mutlu, huzurlu bir yıl diliyorum…. Siyasetin kirinden pasından uzak, huzurlu bir ülke diliyorum…. 🎈🎈🎈🎈
Prensesannesi2022 Hastaneden yazıyorum kızıma dua edin lütfen 🤲🥺 rabbim önce sağlık versin herkese mutlu yıllar