Deletedmom_32 Dün sabah 7.30 da uyandı 10 da uyutayım dedim 1 saat uyudu öğlen 3 gibi tekrar uyumak istedi yarım saat uyudu akşam 7,30 olunca tamamen uykuya geldi ama sabaha kadar sürekli uyandı tek uyku için erken mi
Elisa34 Deletedmom_32 geçen bende böyle bi post açtım 11 aylık bi kaç gün tek uyku yaptı tekrar iki uykuya dönüş yaptı bence erken ya en azından 13 aylık olana kadar iki uyku yapsalar tabi biz ne kadar çabalasakta onların elin 😀
Yitik Deletedmom_32 bence erken henüz dayanamaz tek uykuya çünkü bizde 11 aylığız sizin gibi uyanıp uyuyoruz bu aralar yarım saat attı sadece uyku aralığı.Gece dönmelerimiz bizimde var hatta mevlana gibiyiz 😀 gece boyu dönüyor bence uyku için bi süreç bu bizde uykuda sürekli dönüyoruz sonuçta sadece şuan rem uykuları olduğu için uyanıyorlar buda bir süreç 2 buçuk aydır böyleyiz
minnosanne0 Deletedmom_32 arada sırada böyle şeyler yapıyorlar ama tek uyku sinyali olarak görmeyin 14-15 aya kadar 2 uyku yapmaları gerekiyormuş. Bende yaşıyorum aynı şeyi tek uyuyor 2-2,5saat sonra direkt gece uykusu hele birde dışarı çıkarsak asla 2.yi uyutamıyorum. Bu dediğim hafta da 1falan oluyor bizde.
Dondurmalikahve Deletedmom_32 Her çocuk farklı oluyor oğlum 9 aylıkken düşmüştü tek uykuya 1 yas fazlada erken değil
Elisa34 Deletedmom_32 aynen öyle canım tam yaşına girdi mi bebeğiniz 20 gün sonra yaşına girecek inşallah kızım 🤲😀