snyldzz Bebeğim 1 hafta sonra 6 aylık olacak sadece anne sütü aldığı için kakası sarı renkte fakat bazen kakası dışına çıkıyor nasıl yıkarsam yıkayım çıkmadı. Denediğiniz hem ek gıda döneminde etkili hem de kaka lekesini çıkaran bir leke çıkarıcı var mı ?
talula snyldzz kirletir kirletmez beyaz sabunla çitiliyorum makineye atana kadar da sıcak suda bekletiyorum hiç leke kalmıyor
benkosarim snyldzz asperoks sarı güç sıkıyorum süt lekesini hemen çıkarıyor birde e bebek in baby me de güzel
Asel_aygn snyldzz elite home çamaşır suyu tozu renkli ve beyazlarda ve bütün lekelerd kurumuş eski lekelerde dahil süper bı leke çıkarıcı
Azra41 snyldzz e bebek baby mee şahane valla bu arada sadece öneri bende çok çektim bezlerin kenar kısımlarını açarsanız arkadan da katlarsaniz bulaşma olmaz 🥰
Gokturk_ snyldzz ben kullanıyorum ondan ama lekeyi hemen yapmanız lazım direk üstünden çıkarıp sıcak suyla güzelce üstüne o tozdan dökün övün çıkıyor sonra makinaya
Asel_aygn Angelll35 küf lekesi en çıkması mümkün olmayan lekedir bilirsiniz kızımın yazlık bı takımı terli bı şekilde kirli sepetinde bi süre kalmış küf olmuştu kaç kez yıkadım elle çitledim yok çıkmadı çok severek aldığım bı takımdı ve kızıma çok yakisiyodu üzülmüştüm neyse dedim kalsinda yazın evde giydiririm bişi falan yerken bir iki daha kirler öyle atarım diye sakladım bu leke çıkarıcıyi alınca bı umut denedim çıkacağını hiç düşünmemiştim aslında ama onu bile çıkardı 😊 eski salça vişne çilek lekelerini ne var ne yok çıkardı valla ben yedekledim hemen artık lekeli kıyafetimiz yok
Zeynoveannesi Angelll35 dilan polatın leke cıkarıcı cok iyi mandalina lekesini cıkardı halıdan hemde beklemiş kurumus 🌸
Asel_aygn snyldzz valla çok memnun kalırsın kesinlikle güle güle kullan şimdiden hatta baz n çok iyi indirim oluyo yedeklersin bile denedikten sonra
Hilalramazanalperen Kaliyo haftada bir yıkıyorum tek yikadigim için hiç birşey yapmiyrm leke programında 40 derece beyaz toz sabun koyuyorum hiç leke kalmıyor 2+25 deyiz