Emelrfra Bugun 2 aylık aşı yapırdık ateşine kaç saat arayla bakıyorsunuz kızlar yardmcısı olurmusunz ateş kaç derece olunca calpol veriyorsunuz
Betlll Emelrfra aşı yaptırdıktan 2saat sonra baltım çok yüksek değildi ama yinede huzursuzdu yarm ın yarısı kdr verdim ateş düşürücüyğ öyle biraz dha rahatlamıştı
deletedmom4842 Emelrfra 38 olunca veriliyor galiba benimkinin hiç ateşi çıkmadı bilmiyorum tam olarak
NurR Emelrfra benimki çok huysuzlanmştı evi yıktı resmen tüm gece ateşini de sabaha kadar ölçtüm uyumadım nerdeyse en fazla 37 olmuştu çıkmadı çok şükür
Mina0609 Emelrfra ben ateşine her alt degiştirmede bakıyorum bizde dün olduk aşıyı doktor ateşi 38 olursa verebilirsin dedi bana
Emelrfra Betlll aile hekimindeki hemşire önermedi ateşi cıkrsa verin dedi o yüzden kararsız kaldım doktorunuz size bilgi verdi mi
Betlll Emelrfra sağlık ocağı doktorun söylemişti huysuzlana bilir yarmın yarısı kdr verebilirsn dedi rahatlamıştı ozmnda
Meray 38’i geçerse verebilirsin demişti doktor saat başı ya da durumuna göre 2 saatte bir ölçebilirsin
Emelrfra Çok sağolun kızlar umarım ateşi çıkmaz atlatırım yarım saatte vir ölçüyorum korktugum için benmki çok halsiz uyuyor
Gozdemirlas feldspar feldspar feldspar yanlış yönlendirmek istemem sizi ama 37.8 de epey fazla verin bence bşy olmaz
feldspar Gozdemirlas zaten bikaç saat sonra 38e çıktı calpol verdim ıslak bez uyguladım. inş düşer :(
Sarelim feldspar bnm kızımın atası 37.5 olmustu. Çay kaşıgının yarısıyla vermiştim. Buse olmaz veren rahatlasın çocuk tabi sız bılırsınız yınede
CaganBulut Islak havlu ve vb şeyler koymayın tehlikeşi diye biliyorum bugün bizde olduk valla eve geldiğim gibi yarısından az kaşığıyla verdim calpol ve ateşi 36.4’ün üzerine şuana kadar çıkmadı çok şükür inşallah böyle devam eder. Çok geçmiş olsun allahın izniyle atllatır bir an önce