KumsalAda2 12 gün oldu sezeryan olalı sırt üstü yatıyorum hep yan yatmaya korkuyorum bişey olur mu yatan var mı
gokcekocyigit07 KumsalAda2 ben tam tersi soluma yatıyordum, daha rahat ediyordum, kasma kendini nasıl rahatsan öyle yat canım, bu arada bebeğin de hayırlı olsun 🥲🌹
Minigimm1 KumsalAda2 ben 1 hafta sonra yüz üstü yatmaya başlamıştım ama direk değil tabi bir bacağımı yukarı doğru kırarak öyle göbeğim değmiyordu çok
Adazehra KumsalAda2 16 gün oldu sezeryan olalı ilk 2-3 gün hariç hep yan yattım hala daha öyle korkmayın
Gamze46 KumsalAda2 Rica ederim canım bı sure ağır kaldırma üşütme kendini yeter istediğin gibi yat geçmiş olsun Rabbim hayırlı eylesin yavrunuzu
Esmanur0109 Adazehra ben de 19 gün oldu 😄 Sezeryan olduğum için pişmanlık duyuyorum ama forumda benim gibi binlerce kadın olduğunu görünce yalnız olmadığımı hissediyorum rahatlıyorum
kasimonbes KumsalAda2 aciyor biliyorum ama biraz yat bi sure sonra acisi geciyor acinin uzerine gidersen zamanla geciyor iyilesme de artiyor canim. Yat bir sey olmaz 😊
Esmanur0109 Yaren-156 kendimi normal doğuma şartlamıştım Sezeryan iyileşme süreci falan çok zormuş 🤦♀️ 2.ssvd yapacağım inşallah gözüm korktu çünkü
Orajdagdeviren KumsalAda2 ben doktoruma sormustum. Yan yattiginiz zaman bacaklarinizi karniniza dpgru cekin oyle yatin demisti
gulsahhy KumsalAda2 hiçbir sey olmaz. Ben 1 hafta sonra yan yatmaya basladım. Cok agrı yapınca sırtüstü yattım dönüsümlü. Korkmayın dikisleriniz oturmustur coktan