zeyderler çocuğum atopik ciltli, laroche posayın atopik dermatit nemlendiricisi var tam adı laroche posay experte lipikar baume. Diğer kremlere nazaran bize en iyi bu geldi kaşıntısını ve kızarıklığını söndürüyor çocuğumun şükür🙏 ama atopinin şiddetini azaltmak için sadece krem yeterli değil, deterjanı şampuanı vücut losyonunu ıslak mendilini hep katkısız doğal kullanmak gerekiyor sonra ben hiç yünlü giydirmiyorum hep pamuklu giydiriyorum birde suda atopiyi tetiklediği için kuruluk yaptığı için doktorumuz bize mümkün olduğu kadar az banyo yaptırın demişti o yüzden haftada 1 kere banyo yaptırıyorum gerçekten iyice azaldı biter inşallah🤲 biz 3. Aydan beri bu sıkıntıyı çekiyoruz yazık bebekler için çok zor, çok şiddetli oluyordu benim oğlumda bütün vücudu kızarıyordu kaşı kaşı kanatıyordu artık çocuk uyku bile uyuyamıyordu kaşınmaktan😔 ama bu önlemlerle azaldı şimdi daha rahat şükür. İnşallah bebeklik alerjisidirde geçer şuan 19 aylık bakalım iyce azaldı tamamen geçmesini bekliyoruz. İnşallah bütün yavrularımızda tamamen geçer🙏🤲 geçmezse 3 yaşından sonra deri testi yaptıracağız neye alerjisi oldugunu öğrenmek için