Seaaaa Kızlar emziriyorum bebeğimde boğazda az hırıltı ve balgamsız kuru öksürük ve hapşırık oluyor ne yapabilirim sizce bugün doktora gittim ama doktor sadece burnunu temizle günde 4kez dedi sadece geçermi kendiliğinden
yaseminsahin14 Seaaaa burnunu tıkandığını zor nefes aldığını farkettiğiniz anda temizleyin o aylarda ağızdan nefes almayı bilmiyorlar diye biliyorum
Muhammedeminannesi Seaaaa Ay benim oğlumda dünden beri kuru öksürük burun tıkanıklığı var temizliyorum tekrar tıkanıyor hırlıyor bende götürcem yarın
Seaaaa Beyzanurrrr000 emiyor zaten mama hiç vermiyorum inşallah iyileşir biran önce şimdide salgın var herkes hasta eşimde hasta inşallah bende olmam
Seaaaa Muhammedeminannesi götür ama hiç bişi yapmıyolarki ilaç kullanamaz bebek sadece burun temizliği dikkat etcen temizlicen okadar
Skapln Muhammedeminannesi peteğin üzerine bir bardak su koyun odada ki nemi sağlasın kalorifer de kuru öksürük yapıyor
Muhammedeminannesi Seaaaa Hergün yapıyorum burun temizliği ama öksürük canımı sıkıyor normal mi acaba
Ayse4646 Muhammedeminannesi öksürük balgama dönüştüğünde doktora gidin. Balgam atamaz çünkü emmesi zorlaşır.