HavvaAmine22 Bebeğim emzirirken krizlere giriyor mamada veriyorum günde iki defa biberonla malesef ama üç aydır veriyorum neden böyle oluyor şuan 3 ay 9 günlük lansinoh biberon kullanıyorum
HavvaAmine22 HavvaAmine22 biberon kullanmak zorundayım başka türlü almıyor mamayı biberon kullanıp meme reddi yaşamayanlar yardımcı olablir mi
Nsrn1 HavvaAmine22 3 ay 25 günlük bizimki de. Gündüz sorun yok emiyor ama gece oldu mu çığlıklar kopuyor asla emmiyor. Delirmeme ramak kaldı.
HavvaAmine22 Nsrn1 birlikte delirelim benimki de öyle gündüz de bazen krizleri oluyor ama geceki kadar değil
Nsrn1 HavvaAmine22 ya bir de sütüm geceye kadar azalıyor sanki istediği gibi yoğun gelmiyor sinir oluyor bir iki kere çekip bırakıyor. Bakıyorum süt var ama beyefendi ağzını doldura doldura emmek istiyor 🤦🏻♀️
Nsrn1 HavvaAmine22 gün boyu bol su tüketin ben bir tane de malt içeceği içiyorum gün içinde akşama yakın saatlerde. Bir de çok yorgun olursam o gün evle çok uğraşmışsam ya da moralim biraz bozuksa yine hemen azalıyor.