1Karanmoms İnfluenza olan 6 aylık bebeğimin ciğerlerine inmiş hırıltısı çok öksürükten uyuyamıyor ne yapabilirim. Burnu tıkalı fizyolojik ile yıkıyorum ama hala tıkalı ?
eygokkk 1Karanmoms sırtına zeytinyağı ile masaj yapabilirsiniz baş ucuna yarım soğana karanfil varsa batırıp koyabilirsiniz biraz rahatlar fizyolojik serumu buhar makinasına koyup verebilirsiniz
kenankaan 1Karanmoms nebülizatör ile ventolin vermek gerek, influenza çabuk gidiyor ciğere, biz inmeden hava vermeye başladık çok şükür inmeden atlattık sayılır. Bi de antibiyotik şart
CaglaOkan76 Hava falan vermedi mi doktor Ventolin ve serum fizyolojik hava makinesiyle verilmeli ve antibiyotik tedavisi ama öncelikle bir aile gidin isterseniz Allah korusun biz de çektik tam 2 kez 10 günü buldu çocuğun kendine gelmesi
Elifmm Serum fizyoloji buhar antibiyotik tedavisi uygulanacak biz igneyle atlattık canım 10 gün sürdü allah kolaylık versin hepimize
Calikusuuu Şaka mısınız ciğerine indiyse bu kadar küçük çocuk yatarak tedavi olmalı biz üç yattık ne zeytinyağı ne serum fizyolojigi
Calikusuuu Reckless kalp atışını hızlandıriyor doktor tavsiye etmeden kullanmayın birde serum fizyolojikle birlikte kullanılması gerekiyor ben bu şekilde kullandim
CaglaOkan76 Calikusuuu ben de zaten acile gidin derken bunu söylemeye çalıştım yetişkinlerde bile taşikardiye sebep olabilir ama ciğerlere indiyse en azından birkaç saat hastanede gözetim altında kalır ve tedavi süreci ona göre şekillenir biz 7 saat kaldık hastanede 3 doz Ventolin 3 doz cortiar verildi ve 10 gün evde antibiyotik havalarla devam ettik Allah korusun sonuçları daha ağır olabilir o yüzden ihmal etmeyin
Reckless CaglaOkan76 ya benim kızımda alerjik astım var hastalanınca nefesi hızlanıyor kalbi 170lerde atıyor hızlı nefes alıyor acaba ventolinden dolayımı yoksa astımdan dolayımı