A2B4 Anneler merhaba benim bebeğim babildamiyor sizlerin bebekleri nasıl?yani baba,mama,dede,dada gibi delircem…. 3 gune kadar baba dedi sonra daha söylemedi.Gı diyor.dudaklariyla puuu diyor yiyecekleri puskurtuo.yardımcı olun lütfen
Fato29 A2B4 7 buçuk aylık bebekten çok fazla birşey beklememek gerek kızım yeni 8 aylık oldu babababa diyor o kadar. Sürekli konusun
KUTAY61 A2B4 bacim benim 18 aylik ogluma gunde 4 kitap okuyorum anlatıyorum ona ragmen senin bebegin soylediklerini söylemiyor cocugun dahab7 aylik senin
Sibel22- Yani benim de oğlum 7 ay 13 günlük ama oda sizin bu söylediklerinizi söylemiyor. Kendi kendine mırıldanıyor sadece.
A2B4 Sibel22- Valla bişeyler diyor ama bunları demiyor evet.(gı )çok diyor.hani ba ba bile yok çıldırdım😑
incikko Yani nasıl yardımcı olabilirz sana şuan benim bebeğimde 7 buçuk aylık ara ara bababa dedede diyor puuuu yapıyor keyfine göre her bebeğin gelişimi farklıdır bazen geç bazen erken olur ama mutlaka gelişimi me gerektiriyorsa onu yapacaktır
incikko Dil gelişimine destek olmak için sürekli bebeğinizle iletişim halinde olun çıkardığı sesleri taklit edin