Yigitinnannesi Bebeğimin kıyafetlerini dalin sıvı deterjan ile yıkıyorum ama hic kokmuyor aksine kiyafetlerin kokusu bi degisik oluyor hoş kokmuyor yani. Önerebileceğiniz başka bebek deterjanı var mı acaba ?
Baharyildiz Yigitinnannesi Koku olması çok da iyi bir sey değil alerji riski ve ileride astım olmasına sebep olabilir bu hoş kokular dikkat edin.
Yigitinnannesi Baharyildiz dalinin kokusu çok kötü sanki ıslak kalmış çamaşır gibi kokuyor kuruyunca o yüzden değiştirmek istiyorum.
Aylingneess Canım yüksek derecede yıkamaya özen göster ve makina temizleyicisi kullan kendi makinan için benimde öyleydi makina temizleyicisi aldım 90da çalıştırdım ardından bi daha durulama yaptım şimdi o koku kalmadı bebeğin kıyafetlerinide en az 40da yıkıyorum
Yigitinnannesi Aylingneess hep 40 derecede yıkıyorum ama çamaşırlar kuruyunca ıslak kalmış çamaşır nasıl kokar aynı o şekilde kokuyor
Muguet Siveno ya da minoris. Kokusuz olmalı zaten bebek deterjanları sadece anne kokusunu bilmeleri için. :)
DorukHilal Siveno kesinlikle öneririm hem doğal hemde portakal kokuyor ☺️ Zaten içerğimede bakabilirsiniz
Elifnur_drsn Yigitinnannesi ben e bebekten aldığım sabun tozunu kulliyorum yıkama için çok da memnunum çok güzel leke cikaryor güzel bir kokusu var baby ne granül sabun ,birde yumuşatıcı için Dalin düş bahçesini kullaniyorum