burcukose Bugün bebeğimi yıkarken kulağına epeyce su kaçtı bir anda dönünce bir şey olmuş mudur ? 3 ay 24 günlük
Gamzelim123 burcukose bence olmaz ya ben küveti suyla doldurup içine koyuyorum 5 aylik benimkide. Yine de daha tecrübeli anneler bilgi versin.
aysetugba burcukose sağlıklı kulaksa birşey olmaz ama önlem olarak banyo sonrası tülbent gibi nem alıcı yumuşak nir bezle kurulama yapıp su kaçan kulağının üzerine yatırabilirsiniz geç gördüm iş işten geçmiştir ama en azından sonrası için fikir olsun
Sontvbukucu burcukose 9 ay boyunca suyun içinde yaşayan bebeginizin kulağına su kacarsa bisey olur mu sizce. :) hicbisey olmaz merak etmeyin. @Gamzelim123 @Hilalileefe
Hilalileefe Bendr banyo ettirirken kaçıyor hep. 5 aylık. Bu zamana kadar bir şey olmadı. Merak etme . Su geri çıkıyor ya bir şey olmaz
burcukose aysetugba teşekkür ederim bundan sonra olursa sizin dediğiniz gibi yapacağım bunu bana biri daha dedi
Sontvbukucu burcukose hdhdhd evet haklısın sen de ama endişe edecek bir durum yok. Zaten kaçmıyor. Bunu doktor söylemişti. banyodan sonra suyunu kurutsan yeter 🙂
dygusalmom97 burcukose kulağına su gitmesi tehlikeli ben hep çok dikkat ettim 3 çocuğumda da kulak enfeksiyonu olabilir gözlemleyin duruma göre doktora götürün bence