Ferdimom Kızlar ben açık liseden okuyorum a çocuk gelişim istiyorum açıktan böyle bsey olabiliyormu yani çocuk gelişimini aciktan okuyarak olabilirmi
Deletedmon_71 Ferdimom liseyi bitirdikten sonra universite sinavina giriyorsunuz sonra açıktan istediginiz bolumu okuyabilirsiniz cocuk gelisimide olursunuz.
Furkan_umeyr Ferdimom lise olarak cocuk gelisimiyse halk eğitim merkezine gidip mesleki açık öğretim lisesi cocuk gelişimi bölümü diyeceksiniz haftanın belli günleri yüz yüze eğitim görecekseniz 172 ile mezun olunurken onda kredi daha yüksek oluyor
Alya-Sena Ferdimom liseyi bitirdikden sonra universtyi acikdan cocuk gelisim olarak okuyabilirsnz suan duz lisemi okuyosunuz
Furkan_umeyr Ferdimom suan düz bolumdende geçebiliyorsunuz dilekçeyle ama yüz yüze eğitim şart bende düz okuyordum kimya okumaya başladım evlendim araya cocuk girdi olacak gibi değildi git gel geri dönüşümü yaptım hemen bitti
bsraoyku Ferdimom bende atatürk ünüverstesi çocuk gelişim bölümünü açıktan bitirdim dersleri çok zevkli ve kolay tarih ve edebiyat bilginiz varsa hiç zorlanmazsınız ingilizce hariç