sadeturkvatandasi Moana dişleri gelirken böyle yapıyordu kızım diliyle kaşıyordu yani. Maşallah Allah bağışlasın çok tatlı 🧿
PatronBebek Moana valla sizinkide öyledir diye demiyorum ama benim yeğenim aynen böyleydi hiç kapanmıyordu ağzı dili dışarıdaydı. Dili büyükmüş meğer doktor söyledi sonra 😄 gerçekten de şuan 11 yaşında dili çenesinin altına kadar geliyor burnuna falan deydiriyor 😄😄
beyzagl444 Moana oyy gıdışı çok tatlı🧿 masallah. dili büyük olabilir annesi komsumuzun kızınında öyleydi.10 yasinda falan suan, hayatini etkilemiyor. konusurken bi tık zor dönüyormus gibi geliyor ama dısardan bize oyle geliyor cocuk gayet rahat.
sadeturkvatandasi Moana sanırım ilk ön 4 dişi çıkana kadar yaptı tamda emin olamıyorum belkide ilk 2 dişide olabilir ☺️
Moana PatronBebek doktor dili büyük olabilir dedi. Ee yegeninizin şimdi ağzı kapaniyor mu düzeldi mi ağzı
petitonunannesii Moana bizimde hep öyle 1 yasinda doktorlar dili büyük dediler dil büyük burun basık çene küçük diyip sendromik bi görüntüsü var dediler gelisimindede gerilik olunca araştırılıyor genetik tarafindan
petitonunannesii Moana yanlış anlamazsaniz yüzünün hepsinin olduğu bi foto atarmisiniz ben de oğlumun aticam
Moana petitonunannesii yüzünü neden istediginizi öğrenebilir miyim benim oğlumun ağzı da aynı sizin oglunuzunki gibi
petitonunannesii Moana burnu ve gözleri için tabi istemiyorsanız atmayın.Sadece acaba bize soylenilenler sizde de var mı diye merak ettjm.Burun kökü basık gözler normale göre ayrık diyolar ya doktor onu merak etmeyin yanlış anlamayın beni lütfen dediğim gibi atmayabilirsiniz.Sagljkla büyütün bebisinizi
Cicektebenimcicekligunlerde petitonunannesii Bizimde dili dışarda genelde.. Üni dilinin boyu normal dedi. Devlet hastanesi bademcikleri büyük dedi. Sanki çok çiğnemiyor gibi 2li cümleleri var ama yaşına göre az konuşuyor. 🥺