Ezgi_kahveci35 Arkadaslar 5.5 aylik oglum son 3 gundur geceleri yarim saatte bir uyanmaya basladi. Normalde bu kadar sık uyanmaz en azından 2 saatte bir uyanirdi. Hesaplamaya gore atak zamanina daha 1 hafta var neden olabilir basina gelen var mi
tarcinnn Ezgi_kahveci35 diş çıkarıyor olabilir mi? Bizim diş döneminde çok huzursuzluğu oldu yeri geldi yarım saatte bir kalktı. Bir bakıyordum 2-3 gün sonra dişi yarılmış demek ki ondan diyordum. Şimdi de sünnet oldum yine aynı sık uyanmaya başladı :(
Ezgi_kahveci35 svdarc uyaninca alip emzirmesem aglayacak hemen memeye aliyorum orda geri uyuyor ama sonra tekrar ayni sekilde
Tbmbdb Ezgi_kahveci35 aynı benim ki 5 ay 5 günlük yarim saat değil ama 1 1 buçuk saat uyuyor sonra gözleri kapalı ağlıyor hemen meme veriyorum bi iki dk emiyo geri uyuyo sonra 1 buçuk max 2 saat sonra yine aynı artık bu kadar sık beslenmesine gerek yok ama aynı yenidoğan gibi emiyor hiç uyku alamıyorum sürekli bölünüyor gaz çıkarmak falan derken bi 15 dk da öyle gidiyor gözlerim kapalı emziriyorum valla gözümü açamıyorum sütüm de yok değil var yani ac da olamaz
tarcinnn Ezgi_kahveci35 belki yukarı doğru itiliyordur yine de bilemedim hiç. Aman önemli birşeyleri olmasın da uyansınlar.. Ara sıra ne yapalım :( inşallah düzelir bir an önce
Ezgi_kahveci35 Tbmbdb acliktan degil artik baska seylerden dolayi uyaniyorlar sanirim. 2 saat uyusa sukredececegim ama yine de canlari saolsun