incisininannesi Kızlar kardeşimin bi kaç ay içinde nişanı yaza da düğünü var takı ne takılır ben hiç bilmiyorum o bana bileklik takmıştı ama bekardı tabi o zaman onu yapmıştı ben nişanda mı yoksa düğünde mi takmalıyım ve ne takmalıyım sizce 🫠
mucizem_200921 incisininannesi durumunuz var ise nişanda zarif bi künye düğünde ise size bağlı ablam düğünmde çeyrek taktı abimin biri tam diğer ikisi yarım taktı
delirmeceler incisininannesi nişanda çeyrek düğündede bilezik takılması yakışık alır ama tabiki bu işler durumuna göre yapılır benim ablam nişanımda çeyrek düğünümde 14 gram bilezik ve 1 çeyrek takmıştı
Beraninannesii incisininannesi Ben geçen yıl evlendim abim bana Nişan’da çeyrek düğünde pırlanta set taktı 😇
Anneko incisininannesi nişan da 2 çeyrek takmıştık bir eşim bir ben düğünde ise ben set takımı taktım eşimde tam altın taktı kız kardeşim de benim düğünümde bekardi hem eşime hem bana ayrı taktığı için bizde öyle taktik
Elifmm Nişanda hatıra kalması için ince şık kolye alabilirsiniz çeyrek falan ihtiyaca gidiyor genelde saklanmıyor dügünde bilezik takılması güzel olur
Babybloom incisininannesi nişanda yarım altın gibi bir şey, düğünde billezik bence olması gereken. Her yöre farklı yorumluyor ama ben böyle gördüm böyle yaparım.
incisininannesi incisininannesi kardeşimin evleneceği çocuğun ablasının nişanı oldu omlar da takmamışlar kıza hep erkek tarafı takmış
Elfmte Abim evlendiğinde annem benim adıma da bilezik takmıştı ben bekardım, ben evlenirken nişana tam altın taktı düğüne de bilezik yaptılar
birinsan14 incisininannesi bence durumunuz neyse ona uygun takın. Enflasyon aldı başını gitti. Şimdinin tam altınıyla kaç sene öncesinin bir değil. Nişanda hatırası okalacak gümüş kolye bile olur bence düğünde de durumunuz neye yetiyorsa o. İnsan kardeşine en güzelini yapmak ister ama borca girmeye de gerek yok