tarcinnn Kızlar merhaba, oğlum 5,5 aylık dün sünnet oldu. Gece de bugün gündüz de çok fazla gaz sancısı var. Sünnet yerinden çok gaz sancısıyla boğuşuyoruz. Daha önce yaşayan var mı? Ne yapmalı hiç durmuyor
menek16 tarcinnn salı sedasyonlu lokal sünnet olduk aman Allahım o nasıl gaz😅 yani öyle aglaması yok huysuzlanıp kendi çıkarıyor genel de ama koca insan gibi bir gaz cıkıyor
tarcinnn esmerayes lokal yapıldı aslında ama o da yapar mı ki gaz? Ben de spinal sezaryen olmuştum, benim de çok gazım olmuştu çünkü. Aynı mantık mı acaba
tarcinnn menek16 bizimki o kadar çok çıkaramıyor muhtemelen yan etki o zaman bizim de.. ah keşke çıkarsa öyle 🥺
menek16 tarcinnn ya evet normal de gazdan çok çektik bende spinal olmustum bende aynı şekilde olmuştum ama sünnet sonrası anlam veremedim ilk ameliyathane soguk diye olmuştur dedim sonra acaba sedasyondan mı dedim hala sebebi bilmiyorum ama patır kütür iyi mi kötü mü anlam veremedim bakalım nolucak
tarcinnn menek16 bizimki klinikte oldu biz de yanındaydık baya iyidi ortam sıcaklığı ama dediğiniz gibi ortamdan kaynaklı da olabilir. Ek gıdaya da yeni geçtik onlar da gaz yapıyordu hepten gazlı oldu 🥺
AysuL Merhabalar biz de pazartesi günü sünnet yaptıracağız tam 5 aylık olacak. Hiçbir yer uyusturarak yapmayı kabul etmedi. Uyku hali olacak dedi sanırım anestezi verecekler. Sonradan sıkıntı çeken oldu mu bu konu hakkında acaba bilgi veren çıkar mı ?