Öncelikle merhabalar birazcık başınızı ağrıtmaya geldim kızlar 😜
Eşimi defalarca kez uyarıyorum kızımızın uyku tulumunu çıkarmadan lütfen eline bir şey verme hemen yıkanıp hemen kuruyacak bir şey değil ve yatarken giydiği için temiz olmalı diyorum ben işe gidince uyku tulumu çıkarmadan eline yumurta veriyor domates vs veriyor o kadar çok canım sıkılıyor ki zaten sürekli ev temizle leke çıkar halı sil çocukla ilgilen derken işten gelince asla dinlemeye vaktim olmuyor . Eşim temizlik konusunda vs zaten yardımcı olmuyor bir de bana sürekli bunun gibi iş çıkartıyor. Akşam lekeyi çıkartamadım ona da ayrı bir sinirlendim 🤓 eline halley bile veriyor verme alışmasın öyle gıdalara diyorum veriyor halıya koltuğa sürüyor. Elimde sürekli bez orayı sil burayı sil tükendim. (Üzerinde ev kıyafeti varken ben eline kendisinin yiyebileceği şeyleri veriyorum ya da önlüğünü takıyorum bu konuda takıntılı değilim) . Açıkladım kendisine bu durumu dalmışım bir tane daha alalım tulum yedek olsun diyor . Ben bu çözümü istemiyorum uyandığında o tulumun çıkarılması gerektiğini öğrensin istiyorum 10 tulumda olsa yine aynısı olacak . Napayım sizce kızlar benim kocam neden bu kadar pis dağınık nasıl düzeltecem bilmiyorum