Karadeniz61 Oğlum 20 aylık influenza domuz gribi olmuş ilaçlarını vericem, meme emiyor, oda havalandırcaz sık sık hepsi tamam ama hiiiiiç birley yemiyor ne yapmam gerekkkk
Melesss Karadeniz61 bizde geçen hafta yakalandık sadece çorba içti ağzını açmadı. Normal zorlamayın hastayken bizim bile canımız istemiyor bir şey. Düzelecek merak etmeyin
elizabeth Karadeniz61 3 gün aç yaşamıştı resmen kızım bir iki lokma muz yiyordu o kadar. Çok normal gececek merak etmeyin.
cansuyagmur Karadeniz61 meme emiyorsa zorlamayın. Bizimde bugün iyi gibi kuzum. Ben 4 gündür sadece emziriyorum. Bugün 5. Gün akşam üzeri meyve vericem bakalım
watermelonlove Karadeniz61 Geçmiş olsun nasıl kaptınız? Belirtileri neydi covid bitti birde bu mu çıktı şimdi herkes hasta ya
Karadeniz61 Melesss bizimki hiç birşey yemiyor sadece beni emiyor bu sefer ben güçsüz kalıyorum elim ayağım çekiliyor 🥺 az önce bi kaç lokma yedi iki gün üstüne o bile yetti bana 🥲
Karadeniz61 elizabeth cansuyagmur Hasta olmasındansa yememesi korkutuyor valla zaten hastalığın verdiği halsizlik var birde açlık eklenmesin 🥹
Ayssss1 Karadeniz61 siz sukredin emiyor benim bebegim emmeyi 10 aylikken birakmisti mama iciyordu pazartesi gunu test sonucumuz pozitif cikti pazartesinden bu yana mama iciyorsa 30 en fazla 60 cc gunde 1 ogun yarim kase corba anca iciyor surekli mama diye agliyor ama ne hazirlasam yemiyor ici almiyor galiba
Karadeniz61 Mervederen ateş burun akıntısı ve iştahsızlık vardı ama allaha şükür çabuk atlattı normal grip olduğunda daha uzun sürüyordu domuz gribi ismi korkutmasın hafif atlatır tüm evlatlar inşallah
Mervederen Karadeniz61 inşallah ya bizde ateş yok tıkanıklık öksürük burun akıntısı var doktor alerjik dedi ama öksürüğü sanki ciğerden geliyor
Karadeniz61 Sblrbl hergün bir olmuyor normalde de iştahsız ama düzeldi porsiyonlarını zorlada olsa yiyor ☺️
Ilaydae Bizde yaşadık yeni düzeliyor 10 gün çektik tam anlamıyla düzelmesini ilk 3-4 gün ateşi çok çıktı asla yediremedik hep aç kaldı çocugum zorla zorla yedırdım bi kaç kaşık 2 kilo verdi ama çok şükür yeni yeni iştahı biraz kendıne geldi yemeye basladı tabi mide küçülmüş ama yiyor ya zamanla büyür. Merak etmeyin düzeliyor yavaş yavaş
Karadeniz61 Ilaydae hasta olmasından daha çok yememesi üzmüştü gerçekten güçsüz kalacak diye ne onlar nede anneler hasta olsun, rabbim nerede carsa şifa versin
hayalperest__ Karadeniz61 hastaları Allah besliyor demişti arkadaşım benim oğlumda oldu iştahı hiç yoktu günde bir muz kadar yiyordu zorla peşinden geziyordum geçti çok şükür 2 hafta oldu ama nasıl etkilendiyse göz altı hala yorgun
Karadeniz61 hayalperest__ gerçektende öyle rabbim bi şekilde koruyor, benim oğlumunda göz altları öyle kızarık 🥺