kkkkkkk1 yok estagfurullah ne zahmeti 🤗🤗 bestlak damla kullanip da memnun olan cok sayida anne var, hatta “ben kullandim bende ise yaramadi ” diye bir yoruma hic rastlamadim, bir de tesadufen ESL CİCİM ANNE ÇAYI ni buldum onda da olumsuz yorum neredeyse yoktu diyebilirim, damla ve bu cayi beraber kullaninca daha da etkili oluyor, ayriyeten yulaf ezmesi cok guzel sut yapiyor ben sade tuketemedim o yuzden 3 kasik yogurda 1 bucuk avuc ince ogutulmus yulaf ezmesi bazen icine recel dokuyorum bazen seker atiyorum karistirip yiyorum her iki emzirmede bir mutlaka yiyorum, bunlarin yani sira hipp still tea da cok etkili, humana hic bi ise yaramiyor ve icerigi cok zayif, hipo still tea ondan daha etkili, kesinlikle bol su ve her emzirme sonrasi sagmak, sagim yaptikca tikali kanallar aciliyor ben sut kalmasa bile gogsumde mutlaka 2 dakika sagiyorum, ilk baslarda hepsini yapmakta cok zorlandim, arada atladigim falan oldu, artik hepsini tezgahin uzerine koydum gozumun onundeler unutmam mumkun olmuyor gercekten cok ise yarıyor denemenizi tavsiye ederim, lactamil emziren annelere izel sutlu icecek de var ben yatmadan once 1 bardak da ondan iciyirum icinde 3 mineral barındırıyor hepsini arastira arastira aldim, cok da memnunum, bulgur da cok guzel sut yapiyor ama cok da guzel gaz da yapiyor, ben iki kasik bile yesem o gun bebegimi zabdedemiyorum, bir de sabah kalkinca ve aksam yatmadan once 1 su bardagi kefir icmenizi tavsiye ederim rahatlatiyor bebegi, gaz sancisi icin de aguline gaz surubu kullaniyorum suan eczanelerde fiyati 120₺ iceriginde rezene yagi, nane yagi, anason yagi var,tamamen bitkisel yaglardan olusan bi surup ve cok etkili, gunde 5 defa 1.25ml veriyorum, sab simplex, biogaia vs cozum olmadi bize, bir de maflor damla var biraz tuzlu bi damla fiyat acisindan, 153₺ di en son, ama surup+maflor damla daha da guzel etki ediyor,damlayi da gunde 3 kere 6 sar damla olarak veriyorum belki isinize yarar diye soylemek istedim, rabbim bol sutlu emzirme donemi nasip etsin insAllah tum annelerimize 🙏💕