Areninannesi06 yok hayir daha 45 günlük bebegim 😊
Mevamomss o günlükken benim kizimda oyleydi sanirim buyume ile ilgili sonradan duzeliyor 👍
Canisi21 dogdugunda 3480 dogdu 3190na dustu. 15 günlük kontrolunde 3570 cikti doktor cok yavas kg alimi 2 saatte bir mama ver dedi. 1 ay kontrolunde 4300 cikti 🌺
Elmsnghn anne sutu ile besleniyorsa 2 saatte bir mama ile besleniyorsa 3 saat 🎈
1ege1anne neler neler kullanmadim ki dut kaynatim en son onu da ictim denedim olmadi. Caylar malt icecekleri hepsibi denedim hala da deniyorum ama olmuyor sutum hep ayni. Simdi kimyonlusunu aldim bakalim en son care onu denicem
Oglu_m memede fazla durmuyor 5 dk emiyor dk tutuyorum ozellikle. Mama 60 veriyordum ama doymadigini anladim cunku agliyoe uyumuyor susmuyor. 90 cc verip 3 saate cikardim beslenme arasini 3 gundur boyle ve rahatladim resmen. Uykumu bile aliyorum artik 😊 90 cc once denedim kusarsa devam etmeyecektim ama gayet doyuyor simdi
Selinayyy ayni durum 👍 kendimi cok yiprattim 1 aydir artik biraktim pes ettim mama yine meme ile devam ediyorum. Bir damla da olsa anne sutu alsin diyorum
Gamzeeyigun umarim oyledir. 5 dk da olsa emziriyorum bir damla anne sutu de olsa degerli diye
Seda23Yusuf emmeyi biraktirmadim 5 dk da olsa emziriyorum birakinca tekrar tutturuyorum ama nafile mecbur mama devam ediyoruz. Memeye yeni alisti bu arada ilk ay hic meme almiyordu pes etmeden deneye deneye meme tutturdum👍