Esoca38 Kızlar merhaba oğlum pazar gününden beri öksürük ateş ishal gibi belirtileri var. Bronşit, kulak ve boğaz enfeksiyonu olmuş dedi doktorumuz. antibiyotik öksürük şurubu balgam sökücü vs verdi kullanmaya başladık bugün kulak arkalarında ensesinde bacaklarında bu şekilde döküntüler oldu hemen fotoğraf çekip attım doktora ortalıktaki saglindan kaynaklı mikroplardan olmuş olabilir veya yüksek ateşten kaynaklı olabilir verdiğim ilaçlar alerji yapacak ilaçlar değil dedi antibiyotik kullanmayı keselim diğerlerine devam edelim dedi ama içime sinmedi bir türlü başına boyle birşey gelen varmı ne zaman geçer acaba çok endişelendim birde başka doktora mi götürsem diyorum hastaneler tıklım tıklım her yer hastalık iyice kötü olur diye de korkuyorum 😔🙏
Derya341986 Esoca38 geçmiş olsun bir iki virüsü aynı anda geçiriyotda olabilir bu sene bitecek mi bu hastalıklar bitecek mi 😢😢😢
Jelibonsmom Geçmiş olsun hangi ilaçlar acaba? Bebeğime balgam söktürücü mukotik adlı şurubu verdiğimde alerji yapmıştı, aynı ilaç mı diye merak ettim
Esoca38 Jelibonsmom ventolin, asist, zaditen, dolven, ve augmentin antibiyotik kullanıyorduk augmentini bugün kestik hiç vermedim. Temmuz ayında yine böyle olmuştuk sizin dediğiniz şurubu kullanmıştım bende o hiç böyle yapmamışti bizi 😔
Esoca38 Derya341986 teşekkür ederim, Vallahi hiç bitecek gibi değil ya hastaneler tıklım tıklım hava verdiler gittiğimizde özel hatanede yatacak yer bulamadık kalabalıktan biri taburu oldu olur olmaz bizi aldirlar öyle verdik havayı 😔