Birkullanici Gram çeyrek reşat gibi şeyler alınırmı.eşim almıyor bende paramı altına çevirmek istiyorum çocuklardan dolayı kendim gidemiyorum .alan varmı güvenilirmi
1Meryem011 Birkullanici bizim tanıdık kuyumcu var ben artk başka şehir olduğum icn olduğum yerdeki kuyumculara da güvenemiyorum ordan geçen bilezik getirttim güvenlik şirketiyle anlaşmalı yolluyorlar o yüzden sorun olmuyo ama blmedgm yerden şahsen almazdm
whitechocolatemochaa Birkullanici kullandığınız bankadan internet bankacılığı üzerinden altın hesabı açın. oturduğunuz yerden altına çevirin hem fiziki olmasından daha güvenli hemde internetteki altınlar daha yüksek
Birkullanici whitechocolatemochaa yapıkredi maaş müşterisiyim ama altın düşünce miktarda düşmüyor mu, mesela ben aldığımda gramı 1000 se 10 gr aldıysam çekerken gramı 2 bin ise bana 5 gr mı verecekler
Demeteymenim Ben guvenipte alamazdim yaa eğerki takmak için değilde yatirim için yapicaksaniz altin hesabi acmak daha mantikli bence
Arsima19 Birkullanici hayır şöyle 10 gram aldınız suan bin tl gram 10 bin tl paranız olur. seneye gram 2 bin olsa yine 10 gram olarak verilir ama altın 2 bin olduğu için değeri 20 bin olur.
Alse35 Birkullanici miktar düşmez tutar düşer mesela 10 gram aldın 1000 liradan altın fiyatı düştü 800 e sen de bozmak zorundasın 10 gram için 8000 TL alırsın gibi Ki uzun vadede düşünüyorsan zarar etmezsin ama al sat yaparım diyosan banka üzerinden ilerleme
whitechocolatemochaa Birkullanici hayır aynı kuyumcudan aldığınız gibi 10 gram 1000 liradan 10000 lira eder diyelim altın yükseldi gramı 2000 oldu o zaman 20.000e bozdurucaksınız
liyosunannesi23 Birkullanici hayır 1000 lirayken 10 gram aldınız yani 10.000 lira koydunuz ya, eğer gramı 2.000 olursa size 20.000 vermiş olcak :) altın çıkarsa paranız artar , düşerse paranız azalır. Ama tabi bozdururken biraz kaybınız oluyo aynı kuyumcu hesabı.