-nuurr9206 Var mı böyle olan ya birazcık mızıldanıyor ağlıyor gibi oluyor direk kalkıyor oturuyor sonra uyutması daha zor oluyor bazen bunu 2-3 kez yapıyor deli olmak üzereyim😒😒
Zehra04 -nuurr9206 oğlum 14 aylık doğduğun günden beri hep uyku problemi çekiyoruz dediğin gibi kalkıp oturuyo ağlıyor ve çok yoruldum şimdi ben post açıcaktım senin postunu gördüm
Ecemsu12 -nuurr9206 benım kızım da öyle hemen kalkar oturur ağlar ne zAman düzelecek diye bekliyorum bndee
-nuurr9206 Hafsahuma6-1 gözleri açık bir anda oturuyor yatağa ağlayarak😞 nasıl düzelecek blmyrm. Sizinki de mi öyle hep
-nuurr9206 Leyla1609 ahhh kafayı yiyecem😞😞 uyutması çok zor eziyet oluyor. Zaten sıkıntılı bir bebek. Ne yapabilirim blmyrm
Mrs-Turkk -nuurr9206 sanki hiç uyumamış gibii dimii gece lambasının ışığı benim gözümü alırken kızım direktt gözlerini acıyor bizde aynıyız canım
-nuurr9206 Zehra04 seni çok iyi anlıyorum. Uyku problemi yaşayan bir çocuk bnmkide. Bizler çok yorgun düşüyoruz sıkıntı orda başlıyor. Biz yorgun bitkin olunca onlara faydalı olamıyoruz. Eminim sizde yorgun oluyosunuzdur hep. Çnkü benmki her gün ama her gün aynı sıkıntı! Artık kafayı yiyecem nasıl düzelecek ya
mlssvtnsvr 13 aylık kızım, ben tam uykuya dalacağım zamanlar uyanıyor ki çok zor uykuya dalan biriyim maalesef 😭 2-3 defa uyanıyor geri uyutması da ancak destekle sallayarak oluyor ben bir çözüm bulamadım daha 🙄😫 uykusuzluk cabası 😒
-nuurr9206 mlssvtnsvr beni anlatmışsınız🥴 uyuyum diyor insan dalmakda zorlanıyor. Bnde artık korku oluştu ya şimdi uyucam nasıl olsa sabah kadr 2882 kere uyanacak en iyisi uyumayım bile diyorum. 😞 bnde sallıyorum oda yoruyor gece boyu. Tüm gün her gün uykusuz geziyoruz bir yolu olmalı ya o yüzden postu açtım.
Ecemsu12 -nuurr9206 16 aylık aylardır biz böyleyiz bence emdiği için bu sekılde uyandığında meme arıyor
Ebruli55 -nuurr9206 bizde bir kaç hafta oncesine kadar oyleydık tam 1 bucuk ay sürdü her gece kalkıp 2 saat oturdu kendı basına evde dolandı 15 aylıkken. Azı dişlerimiz geliyordu snra bir hafta arayla cıkardı 3 ünü kalkmalar bitti son bir kaldı ama köpeklerde geliyor smdi kalkmıyor ama sık sık kalkıp emiyor.
-nuurr9206 Mrs-Turkk evet ya. Hiç gece olsun istemiyorum. 😪 kaç aylık sizin ki? Her gün mü kalkıp oturuyor
Mrs-Turkk -nuurr9206 13 aylığız biz canım 8. Aydan bu yana gece en az 4 kez uyanır. Bazen 7 kere kalktığı bıle oluyor 2 saniye emmek için uyanıyor resmen. Bazen oturuyor aglıyor bazen beşiğe dikiliyor değişiyor