1mehmethaninannesi Reklamdan para alacaksınız diye uygulamayı kullanılmaz hale getirdiniz benim gibi sakin insanı bile çileden çıkardınız. İki dakikada beş reklam giriyor. Yeter artık bu ne ya
Hkshkshsk 1mehmethaninannesi bişey dicem sanırım her hesap bir değil benim telefonum bozulunca eşimin telefonunu ortak kullandık onda happy kıds yükledim kullanabilmek için (uygulamaya şifre koydum oyuzden eşimi bakamazdi) bu hesapta çok reklam çıkıyor ama kendi telefonumdaki hesapta hiç cikmiyor anlamdım bunu nedenini
1mehmethaninannesi Hkshkshsk bilmiyorum olabilir çünkü bende diyorum neden herkes isyan etmiyor bu duruma. Şu yazıyı yazana kadar bile üç reklam çıktı
LadyNiss @1mehmethaninannesi gerçekten bıktık ya bazen pis pis açıyorum bebemi uyuturken hooop yemek sepeti deliye dönüyorum 😥
Jelibonsmom Reklamlar 10-15 dk arayla çıkıyorsa normal bir görüntüleme sağlıyorsunuz. 1-2 dk arayla çıkıyorsa hata vardır. ‘23:25 reklam’ 23:26 reklam’ şeklinde saati görebileceğimiz ekran görüntülerini biz@mutluanneleriz.com adresine iletebilirsiniz.