DamlaTa Son 7 dk içerisinde gelen reklamlara bakın. Açıp post okuyamıyorum. Yorum yazarken aniden cıkıp reklama tıklıyorum. 00.51 00.52 00.54 00.56 ve 00.57 00.58 başlığı açarken bile 2 reklam çıktı ama artık yeter.
Perss DamlaTa bende çok şikayetçiyim bu kadar olmaz uygulamayı terk et diyor resmen şunu yazarken 3 kez reklam çıktı giresim gelmiyor artık bu yüzden
Mavis34 DamlaTa 1 post okuyup cevaplayama kadar 3 kez reklam izledim coksinir bozucu uygulamayı bugünlerde kullanmak istemiyorum bile bu yüzden
Jelibonsmom Reklamlar 10-15 dk arayla çıkıyorsa normal bir görüntüleme sağlıyorsunuz. 1-2 dk arayla çıkıyorsa hata vardır. ‘23:25 reklam’ 23:26 reklam’ şeklinde saati görebileceğimiz ekran görüntülerini biz@mutluanneleriz.com adresine iletebilirsiniz.
DamlaTa Perss tam 10 dk içinde 9 reklam çıkmış şimdi size cevap yazarken yine geldi. Mail de attım bakalım düzelecek mi? Çek git diyorlarsa gideriz. Bıkkınlık geldi artık.simdi yine geldi reklam sırf bunu yazarken 2 tane reklam izledim yemek sepeti
Perss DamlaTa aynen o yüzden girmiyorum buraya başka uygulamaya başladım inşallah düzelir yoksa yazık olacak kendi emeklerine
Jelibonsmom DamlaTa Hesabınızı silmemiz için kullanıcı adı ve gerekçesiyle Biz@mutluanneleriz.com maıl atınız. Talebiniz değerlendirilecektir.💜
DamlaTa Mavis34 bende aynıyım ve hesabım silinsin uygulamayı kaldırıcam. Kaç gündür aynı sorun varmış, hala çözemedilerse demekki bilerek yapılıyor diye düşünüyorum