elifinannesi53 Kızım 32 aylık oldu bir türlü eğitime başlayamıyoruz bezi çıkarmak istemiyor ne yapmalıyım sizce tecrübeli anneler lütfen birşey söyleyin
egeninanns elifinannesi53 çiş kaka eğitimi için hikaye kitapları var . Bizde Elif bezi bırakıyor gibi bi kitap vardı . Bak elif bırakmış bizde bırakalım diye motive edebilirsiniz . Bu yaşlarda özenme durumu oluyor çünkü
Premseskolar elifinannesi53 tam 3 yasını 2 ay gecti öle basladım egitime ancak hazırdı anlatmanıza göre pek hazır degl istemiyor cünkü acaba braz zaman mı verseniz
elifinannesi53 egeninanns hepsini yapıyoruz sticker aldım yaparsan bak yapıştırıcaz kızım falan diyorum ama yok korkuyor sanırım tuvalete yapmaktan biraz kabızlık sorunumuz var da doğru dürüst hiç birşey yemiyor kendisi
Premseskolar elifinannesi53 zamanıysa inanın kolay bnde ole diyordm büyüdkce aklı eriyor kndi istemiyor. Bnm 2 kızım var biri 3 biri 1 yasında 3 yasnda olan 1 haftadır cıkardım. Gayt güzl diger kızımıda 3 den asa asla cıkarmam inan dha kolay aklı eren cockla
elifinannesi53 Premseskolar ayy inşallah canım bende bu yazı bekleyeceğim tam üç yaşında olmuş olacak inşallah çıkarırız kolayca