Momdyg Bebeğim 3,5 aylık bugünden beri kafası sıcak geldi bana ama önemsemedim. Şimdi ölçtüm 37.5 vücut ısısı. Neden olabilir ki? Aşısı da yoktu? Napmam lazım? Çok tecrübesizim yardımcı olabilir misiniz
AntiSosyallKelebek Momdyg 37.5 ateşten sayilmiyor yükselecegini düşünüyorsan ince giydir üstünü örtme 38 olduğu zaman ıslak bez ile dusurmeye çalışın düşmezse acile gidin
Busranehirmila Momdyg bebeğiniz çok küçük sebebi bilinmeyen bir ateş durumu varsa 38 e çıkarsa mesela acile gitmeniz gerekiyor evde halletmeye çalışmayın
yagmuraltintas Momdyg daha çok olmadı bebeğim hastalandı 2 aylık ateş ihmale gelmez ve enfeksiyon belirtisi dedi doktorum 37.5un üzerine çıktığında getir ilaç kullanamazsın ve enfeksiyona ciğerleri inebilir havaleyi sebebiyet verebilir 38i geçince yatış veriyorlarmış direk çok geçmiş olsun
AntiSosyallKelebek Momdyg Hayır vermeyin calpol 6 aydan az bebeklerde en fazla ince giydirip ufak temaslar ile ateş düşürmeye çalışır eğer 38 in üstüne çıkıyorsa beklemeden doktora gitmeniz gerekiyor
Fundabshn Yükselen ateş olma durumu olabilir kontrol edin sürekli ince giydirin baktınız ki yükselme var eklem yerlerine ılık suyla bezi ıslatıp koyun bu şekilde düşürmeye çalışın 38 derece üzerini görmeden calpol vermeyin Rabbim şifa versin inşallah 🤲🏻🌸
Momdyg Fundabshn işe yaradı çok teşekkür ederim 38.1 gördüm dayanamadım 1 çay kaşığı calpol verdim yarım saate düştü ateşi ve şimdi uyudu. Yavrum benim 3e kadar ateşi var diye uyumadı. Allahım sen evlatlarımıza hep sağlık afiyet ver. Bizi evlatlarımızla sınamasın Allahım amiin ♥️
Fundabshn Momdyg Çok sevindim iyi olucak inşallah rabbim şifa versin 🤲🏻💕 Bütün bebeklerimiz iyi olsunlar inşallah şu sıralar biraz salgın vs derken yavrularımız maalesef hasta oluyorlar rabbim hepsinin şifasını versin 🤲🏻🥰💕