Ayazbebek5353 Kizlar bir bayan post acmisti bebegi bu asilardan sonra atak gibi biraey gecirmisti ne oldu bebege iyi mi acaba bide icim hic rahat etmiyor bunlari okuyunca yaptiranlar yaptitlrnyanlar bi gelin konusalim asi karsiyi deegilimde korkuyorum devlette bu asilari kendi asi takvimimize katmaya calisiyormua doktorler oyle kafam cok karisik
Melike_koc Ayazbebek5353 rota aşısını yaptırdim bi sorun yaşamadık ama menenjit asisindan bende korkuyorum 😔
Ozgezafer Ayazbebek5353 ben hepsinidd yaptırdım herhangi bi huysuzluk falanda olmadı o çocukla alakalı bi durum aşı olduktan sonra sıkıca sarılıp konuşun unutuyo bebeişler zaten
melis_duru Ayazbebek5353 ben rota, nimenrix ve bexsero yaptırdım, hatta bexseroyu yeni yaptırdım 2 gün önce. Sadece aşı yeri kızarık ve şiş, ona da doktor normal dedi, başka bir etkisi de olmadı
burcukky Ayazbebek5353 rota yi da menenjiti de yaptırdım menenjit devam ediyor dozları.Allaha şükürler olsun hiç bir şey de olmadi.
DenizAtannesi Ben rota ve menenjit yaptıracağım . Sonradan çekmektense sıkıntıyı çocuğu oynaya gerek yok .
Ayazbebek5353 Kızlar bahsettigim.huysuzluk degil epileptik nobet gecirdi sanirim cocuk norolpji servisine yollamislar bidahada goremedim.postunu ondan korkuyorum yoksa asi olana kadar ve bnm oglum.igneden korkmuyo
yldrm986 melis_duru şişlik için eczaneden aldığınız alkollü pamuğa dökerek aşı yerine 10 dk pansuman yapın,1 günde geçti bizimki 2 kez uyguladım
Kalphanem melis_duru rotayı bende yaptırmak istiyorum baya pahalı 300 tl dedi eczane ağızdan veriliyormuş kendimizde evde uygulayabilirmişiz diğer iki alı ne için acaba bilmiyorum kızım iki aylık
Unicorn Kalphanem rotayı hastanede ya da sağlık ocağında yapıyorlar siz eczaneden aldığınızda,ama 300tl çok söylemiş 192liraya geçen hafta hastanede yaptırdım
melis_duru Kalphanem evet rota ağızdan olduğu için kendiniz yapabilirsiniz, ben eczaneden alıp kendim yaptım Diğer söylediklerim de menenjit aşısı türleri, yaptırmanızı tavsiye ederim
Deletedmom200 Ayazbebek5353 o arkadaşın bebeğine 4. Ay aşısı ile birlikte nimerix yapılmış bence ondan ağır geldi aynı kişiden bahsediyoruz sanırım inslalah hayırlı haber alır bende rota ve nimerix yaptırdım bı sıkıntı çıkmadı
ayazasaf Rotayı geçen hafta yaptırdık bizimki 2 dozluk olandı 280 liraydı ilk dozu verem ve diğer aşılarla birlikte yapıldı hiçbir aorun olmadı diğer özel aşıları hep yaptıracağım inşallah aşıdan kaynaklı olduğunu sanmıyorum bebeğin belki mevcut başka sorunu var olabilir. Rabbim hepimizin çocuğunu korusun inşallah