Aylincaliskan 8 aylık bebeğimde bugün öksürme başladı böyle içten öksürüyor doktoruna sordum zaditen şurup verdi aranızda tecrübeli anneler varmı
Hale3400 Aylincaliskan benim oğlumda 4 yaşında aşırı öksürüyor zor uyuyor baş ucuna yarım soğana 10 15 tane karanfil batırıp koydum ballı ıhlamur veriyorum sırtına göğsüne sürekli viciks sürüyorum ama hemen geçmiyor ya çocuklar bu salgın dan perişan oldular
Prensesannesi01 Aylincaliskan bnm kızım da 12 aylık öksürük ve hırıltı başladı dün 2 beze zeytin yagi sürdüm birini göğsüne birini sırtına koydum anlık öksürüğü de hırıltıyı da kesti
Buuycu Aylincaliskan bizde 8 ay 10 günlüğüz önce ufak ufak öksürük başladı sonra Pazar gece yarısı ateşlendi salı öğlen serumla ateşi düşürdük ilaç kullanıyoruz enfeksiyon için ama öksürük kaldı daha geçmedi
dogacan Aylincaliskan bisolnatur şurup daha etkili ben onu kullanmıştım doktorlar da öneriyor. Pekmezin içine birkaç damla limon sıkıp içirin
Zeynep_zumra Hale3400 vicks dediğiniz sağlıklı bir yönlendirme dgl boşlar aşırı açıldı için bütün mikrop enfeksiyonu ciğerlere iniyor iyilesmw olmuyor ve bronşit olabilir
DefneRana3881 Prensesannesi01 iyi akşamlar sadece zeytinyağ mı normal beze bende sırtına sabun sürdüm ayağına viks sürdm banamısn demiyo 13 aylık her 5 dk bir öksürüp ağlıyor
Prensesannesi01 DefneRana3881 aynn kuzum sadece zeytin yagi soğuk sıkım asitsiz normal beze yaydır güzelce sonra o bezin birini sırtına birini göğsüne yerleştir hemen kesicektir öksürüğünü de hırıltısını da kızıma yaptığımdan beri ne öksürük kaldı ne de hırıltı
DefneRana3881 Prensesannesi01 sağol canm ya Allah razı olsun göğsüne koydm gece sadece tamamen kesmedi ama baya azalttı bu gece hem göğsüne hem sırtına koyucam
Prensesannesi01 Selin1234 yapılır kuzum dogal içerikli oldugu için bir zararı olmaz iki tarafli koy hemen faydasını görüceksn
Selin1234 Prensesannesi01 teşekkür ederim hemen yapicam kac kere çocuğu doktora götürdüm hen burnunu temizle diyip yolladılar beni hep açık tutmama rağmen bron bronşiolit olmuş yavrum
Prensesannesi01 Zeynep_zumra askm bnm kızımda da balgam vr ama sırta koymayla balgami attrmaz 1 kaşık içire bilirsen attıra bilir oda ek gıda da tadımları bitirdiysen
Prensesannesi01 Selin1234 cok geçmiş olsun bebgm dedigimi yap faydasni görückdn 2 kere koydum öksürük kalmadı
Bebesiannesi Aylincaliskan Oğlum 6 aylık 5 gündür koca adam gibi ciğerden öksürüyor 🥺 2. Günü doktora götürdüm ve influenza virüsü teşhisi konuldu tabi sadece öksürük değil ateş hırıltı kusma sarı kaka burun akıntısı halsizlik yükleyince bile sanki vücudu ağırıyor gibi çığlık atarak ağlıyordu