minikASLANIM Yarın yılbaşı ixin cekim olacakmış kreşte Öğretmen bana saat 8 gibi mesaj attı kırmızı yada beyaz giydirin komple çocuğunuzu diye ama elimde o renge uygun kıyafet yok altı beyaz pantolon üste kırmızı oduncu gömlegi var onu mu giydirsme
Aysegul93 minikASLANIM çok saçma değil mi komple kırmızı ya da beyaz yani yoksa ne yapsın insanlar son dk ne ayarlasın ya da maddi durumu yoksa ne yapsın
Ebruli101 minikASLANIM ne varsa evde onu giydirirdim ben olsam ☺️ bizim kreşte beyaz istemişlerdi krem pantolon giydirdim ,siyah istemişlerdi siyah eşofman polar giydirdim bir gün için yeni alışveriş yapamam olanı giydirin
minderbob minikASLANIM kırmızı ağırlıklı giydirin bişey olmaz ama son dk söylemesi ve katılmak isteyen var mı demeden emrivaki yapması hoş olmamış. Çocukların da ailelerin de çekim için rızası alınmalı konsepte birlikte karar verilmelidir. İlla yılbaşı diye kırmızı giymek de gerekmez .
minikASLANIM Aysegul93 öyle valla gerçekten yok o renkte kıyafeti sabahtan deseydi ayarlardim son dk yazmış