Adife Adaveannesii mantı var dolma var pilav olmaz sulu tavuk yemeği yapın domatesli biberli kavurma gibi ama biraz sulu ekmek banmalık 😋
Umutveannesi Adaveannesii mantı bana alakasız geldi açıkçası onun yerine havuç tarator yapın dolmaların yanında yoğurtlu güzel gider ek olarak fırın yemeği ekleyebilirsiniz sebzeli tavuk gibi
Denizinannesi52 Gözüm neden bilmem ama et yemeği aradı misafir gelince hep bir etli yemeğe alışmışım galiba 😄
Adife Adaveannesii aynen valla dediğiniz gibi. Geçen hafta kalabalık misafirim vardı menüyü yazayım size fikir olsun. Arabaşı çorbası Et fajita Pirinç pilavı Kuru fasulye ( kalabalıkta ve eve ilk kez gelen ne sever ne sevmez bilmediğimiz misafirlerde muhakkak 2 ana yemek çıkarırm) Kereviz salatası Turşu Kadayıflı damla sakızlı muhallebi.. uf çok güzel olmuştu yapam da yine yiyek 😋😁
Pamuk_sekermm06 Adaveannesii hem dolma hem sarma hemde manti biraz fazla bence.dolmayi ortaya koyun bence sulu olarak mercimek çorbası yeterli bence.ayriyeten bi tabak yapabilirsiniz pilav yanina (musakka olur karnıyarık olur firinda baget soslu yada şinitzel olur )gibi gibi bu tur bi yemek firinda kremalı patates yada sebze haslayip sote yapabilirsiniz karnabahar havuç patates brokoli gibi.yada kasarli mantar.size kalmis.meze yaparsınız salata çeşitleri yaparsınız birde tatlı oldu bitti bence😊
tombikdonerkankasiiskender Beşamel soslu tavuk sote olabilir dolma da güzel fikir ama mantı ve ıspanak ben yakıştırmadım menüye ortaya havuç tarator olabilir kırmızı pancar turşunuda sarımsaklı yoğurtlu yapan var çok güzel oluyo mesela çoban salata olabilir